bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 5 november 2024

The DNA of Dance Music med Borås Symfoniorkester


Dörrarna till Åhaga öppnar kl. 17.30 och då finns servering/bar öppen som också håller öppet i pausen. Restaurangen erbjuder middagsbuffé från kl. 17.30 Boka ditt bord på www.ahaga.se. 
Konserten startar 19.00

Genom att färdas fritt mellan musikhistorien och samtiden i sökandet efter det som förenar, väver arrangören och dirigenten Hans Ek samman olika musikaliska uttryck med varandra. Instrumentet är symfoniorkestern och denna kväll får du njuta av arrangemang av kända låtar inom den moderna dansmusiken med allt från Swedish House Mafia, Avicii till Rammstein.
Följ den fascinerande rörelsen från tidig elektronisk musik via experimentell tysk motorik till vårt tids stora energibyggande dansmusik. The DNA of Dance Music kommer garanterat att ge dig nya perspektiv. Konceptet har tidigare presenterats bl.a. på Bråvalla musikfestival, med NorrlandsOperans Symfoniorkester, i Berwaldhallen och utomlands.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla