bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 21 september 2024

MARIEL BUCKLEY

MARIEL BUCKLEY

Klassisk country för den moderna världen. Kanadensiska Mariel Buckley  balanserar på en slak lina mellan country, pop och americana. Buckley är en låtskrivare av rang, något som är alldeles uppenbart på plattan "Everywhere I Used To Be", som släpptes 2022. En platta som dessutom pekar ut en delvis ny riktning med ett modernare sound utan att kompromissa med kvaliteten på låtskriveriet. Succé och i det närmaste slutsålt senast. Boka biljett i tid!

Varmt välkomna!

🎙️INFO: Insläpp kl 19.00. Konsert kl 20.00.

 

 🎙️OM TWANG: En unik miljö som i det närmaste kan beskrivas som ett vardagsrum på Södermalm i två våningar där din kompis öppnat gitarrbutik på markplan och scen i källaren. Här finns bar och enklare matservering.

 

 🎙️OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

 

 🎙️OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

 

 I samverkan med Bilda.



Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla