bookmark 6 föreställningar style1 Ort date_range 6 december 2024 - 20 december 2024

Julshow 2024 - THIS IS THE WAY

Sundspärlan och Gala Entertainment presenterar stolt:

THIS IS THE WAY


I år bjuder vi in till en sprakande julbordsshow! 


THIS IS THE WAY är en nostalgitripp till 1990–2000-talet, epoken då boybands och girlbands var som störst! Vi garanterar att kvällens hits kommer få er att hoppa upp från stolarna, och kanske till och med få er att bjuda på era bästa dancemoves. Kvällen till ära har vi flera fantastiska artister på plats. Andreas Johnson, Denise Lopez och Jessica Folcker är bara några av artisterna som äntrar scenen denna nostalgiska afton. 


Vårt legendariska julbord lockar gäster från hela södra Sverige. Här kan ni njuta av allt från julklassiker till hembakat bröd, våra egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer. Vi garanterar att här finns något för alla smaker. 


Boka ert julbord på Sundspärlan och gör julen hos oss till en tradition och ett minne för livet!


Datum:
6 - SLUTSÅLD
7, 13, 14, 19 & 20 DECEMBER

Tider:
18:30 - Mingel i foajén
19:00 - 21:00 Julbord
21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med DJ

-----------------------------------------------------------------

OBS! För sällskap som vill sitta tillsammans:
En person köper alla biljetter för samtliga i sällskapet. Den personens namn + antal i sällskapet blir ert sällskapsnamn. Om ni ej gör på detta vis kan vi ej garantera att ni får sitta tillsammans.   


Begränsat antal platser. Biljetter köpes onumrerade (bordsplatser tilldelas av Sundspärlan). På nästa sida anger ni eventuella allergier eller matpreferenser.


Har ni övriga frågor gällande julen tar vi tacksamt emot det: bokning@sundsparlan.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla