bookmark 1 show style1 City date_range 15 November 2024

Infinite Mass | Moriska Paviljongen

Efter vårens medverkan som husband i På Spåret är det tydligt att INFINITE MASS saknats på den svenska livescenen. Under slutet av sommaren återvänder hiphop-pionjärerna med två festivalspelningar: Uport Festival i Ulricehamn och Stockholms Kulturfestival. I höst ges ytterligare två tillfällen att se Infinite Mass live när de gör två egna konserter i Malmö och i Göteborg.

Infinite Mass hör till Svensk Musikhistoria och valdes 2020 in i Swedish Music Hall Of Fame. I början av 90-talet vann de rap-SM och blev kända genom filmen ”Sökarna” med den för tiden omdebatterade låten ”Shoot The Racist”. Bandet skulle senare bli banbrytare inom svensk hiphop och föregångare till den moderna rap vi hör idag.

Deras senaste album “The Face”, som släpptes 2001, gav oss hiten ”Bullet”. Tio år tidigare kom den självbetitlade debuten som innehöll den tidlösa klassikern ”The Thief” och ”No 1 Swartskalle”. I år släppte Infinite Mass tillsammans med Miriam Bryant en tolkning av Bond- låten ”Skyfall” som framfördes live i På Spåret.

Sommarens konserter är de första Infinite Mass gör för en livepublik på 15 år och i höst är de äntligen tillbaka igen.

Åldersgräns: 18 år

Insläpp: 19.00 | På scen: 20.30

Warm-up DJs: Simon Diamant, DJ Cleva & Pierre Zalas
För rullstolsplatser vänligen mejla info@nextevents.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla