bookmark 1 show style1 City date_range 30 November 2024

JOHN OTWAY w/ BAND (UK)

JOHN OTWAY w/ BAND (UK)

Kultartisten John Otway från Aylesbury, Buckinghamshire, England kommer till Melodybox för en exklusiv spelning tillsammans med sitt band. Sångare, låtskrivare och multiinstrumentalist, Otway har sedan 1970-talet gett ut ett flertal album tillsammans med en annan multiinstrumentalist,  Wild Willy Barrett. Han har även gett ut flera soloalbum. Hans musik rör sig i ett spektrum av pubrock och folkrock med egensinniga texter.

Varmt välkomna!

 

INFO: Insläpp kl 20.00. Konsert kl 21.00.

 

🎙️OM MELODYBOX: En mötesplats för de musikintresserade. "Mysigt ställe. Bra musik. Kostar inte skjortan. Rolig inredning. Fin scen." är vad återkommande konsertbesökare har sagt om Melodybox. Här finns bar och enklare tilltugg.

 

🎙️**OM PORTER & THORELLS SYNDROM: **Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

 

🎙️OM BILJETTKÖP: För samtliga evenemang erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

 

I samverkan med Bilda.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla