bookmark 1 show style1 City date_range 16 August 2024

VALLEN SUMMER COMEDY – ROBIN PAULSSON OCH MARIKA CARLSSON

Finalen på vår komedi-sommar går verkligen inte av för hackor där fantastiska Robin Paulsson och Marika Carlsson gör gemensam sak på TeaterVallens ute-scen.

Robin Paulsson har snart i halva sitt liv varit en del av SVT:s mysunderhållning. Med Robins, Melodifestivalen och Fråga Lund så är han en av de mest omtyckta programledarna vi har i detta land. Men skit i det, för allt började med en mikrofon och en liten scen som tog honom ut som stå-upp-komiker och det är därför han kommer förbi Teatervallen denna kväll. Det är vi väldigt tacksamma för.

Marika Carlsson har charmat, berört och fått oss att skratta under många år på scenerna runt om i Sverige. Inte minst med sin senaste show "Smalast när man dör vinner". Hon är inte rädd för att peta i ämnen som kan kännas jobbiga, men hon gör det med fingertoppskänsla och en stor portion humor.

 

Först mat & dryck - Sedan skratt!    

Kom till TeaterVallen och njut av god mat och dryck innan showen!  

Boka bord: 0480-18 650 • bokning@teatervallen.se

 

Dörrarna öppnas: 17:00
On stage: 20:30  

Varmt välkomna
Therese och Adam med personal.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla