bookmark 2 shows style1 City date_range 24 July 2024 - 7 August 2024

Musikvideoworkshop

Har du alltid drömt om att medverka i en musikvideo, som artist, bakgrundsdansare eller kanske kameraansvarig? Hos oss har du just nu chansen att prova på alltihop! Under en två timmars workshop får du möjligheten att filma eller filmas i våra autentiska filmmiljöer till härlig musik. 

Vi inleder workshoppen med en kort introduktion. Sedan tar vi oss ut i vår utställning med iPads. Möjlighet till både kostym och smink finns att tillgå för att ge din karaktär det där lilla extra. När alla är redo startar vi musiken och börjar spela in.

Efter 60 minuters inspelning är det dags för samling och videoredigering av vårt infilmade material. Ungefär tio minuter innan workshopen är slut har vi en exklusiv filmvisning för varandra i vår biosalong!

Rekommenderad ålder från 8 år.

Det här är en unik chans att uppleva filmens magi och skapa något fantastiskt tillsammans. Välkommen att släppa loss din kreativitet hos Ystad Studios Visitor Center!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla