bookmark 1 show style1 City date_range 3 August 2024

Till bords med Cajsa Warg och Gustaf Abraham Piper!

Bli en historieätare på Christinehof! När vi går till bords den 3 augusti i Christinehofs vackra barockmatsal är det till en festlig måltid med många rätter! 
Mia Gröndahl har valt de bästa och mest spännande recepten ur Cajsa Wargs och Gustaf Abraham Pipers kokböcker från 1700-talet. Och läs och häpna, kommer själv att ställa sig vid slottets vedspis! 
Vår eminente Peder Lamm är konferencier vid den historiska måltiden och kommer att lotsa oss genom 1700-talets skick och seder kring mat & dryck & inte minst, det goda och spirituella uppförandet vid bordet. Dansmästaren John Wickman väntar i stora salen efter måltiden och lär oss att styra fötterna gracilt och vackert i 1700-talets danser.
Hemlig operagäst, musik och lustifikationer utlovas under hela kvällen! 
Kom gärna i 1700-talskostym, alternativt lite fint klädd. Pris för denna unika måltid, inklusive dryck: 1200 kr/pers Begränsat antal platser.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla