bookmark 2 shows style1 City date_range 9 August 2024 - 10 August 2024

Torsson @ Strandkompaniet

Torsson Live på Strandkompaniet

Datum: 9-10 augusti 2024

Det är svårt att tro att det redan gått 48 år sedan hobbybandet Torsson gjorde sin scendebut inför tre personer på Lilla Teatern i Lund. För att fira 40-årsjubileet av deras klassiska album "En rökare i krysset", bjuder vi in er till två minnesvärda konserter på Strandkompaniet. Första set kommer att vara en albumspelning med alla låtar från skivan, medan det andra setet kommer att vara en mix av andra gamla favoriter och framtida hits!

Konsertmeny / Middagsbiljett
I dessa middagsbiljetter inkluderas en konsertmeny (family style), ofta möjlighet till meet and greet med bandet, först i kön till souvenirer & 50% rabatt på valfri dessert. Har du allergier? Informera oss vid bokning. Var noga med att komma den tid du/ ni har bokat. Det är då din/er sittning börjar.

Meny:
- Snacks vid ankomst
- En stor varmrätt serverad vid bordet (family style)
- Snacks under konserten Äta trots att du inte har en middagsbiljett? Den som har vanlig biljett är välkommen att göra så, antingen genom att boka ett bord i matsalen eller komma på dörren och vänta in ett av våra obokningsbara bord.

Boka bord gör du på: boka@strandkompaniet.se

Annan viktig information
Konserterna sker delvis i öppen miljö. Tänk på att klä dig efter väderförhållandena.

Barn under tolv får närvara i sällskap av målsman, men aldrig inne i konsertrummet eller på andra platser där ljudvolymen PA:t inte dämpas upp. Barn under 12 går in gratis och är välkomna om följande punkter kan säkras efter kontakt med föräldrarna: 
- EVENT, före konsertstart informerats om att barn närvarar och var de sitter 
- De kommer i sällskap med vuxna som köpt biljett
- De hela tiden bär hörselkåpor 
- De aldrig lämnas ensamma inne på konsertområdet
- De vistas inte på verandan, för nära högtalare eller där de utsätts för annan risk.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla