bookmark 1 show style1 City date_range 14 November 2024

Bremer McCoy

Vad säger du om vi säger meditativ dubinspirerad jazzduo från Köpenhamn? Bremer/McCoy!!

Pianisten Morton McCoy och basisten Jonathan Bremer slog ihop sina geniknölar redan 2012 när de fortfarande gick i skolan. Till en början spelade den danska duon dub. Det är svårt att föreställa sig att det var så de började när man lyssnar på de eteriska ljud de gör nu, men det blir tydligare när man ser dem spela live. Duon tar nämligen alltid med sig sitt egna ljudsystem. 

De vill att vi som upplever deras musik ska se det som en nyckel. En nyckel till livet, eller möjligen en nyckel till att uppskatta nya ljud. Det är den känslan som Bremer/McCoys musik förmedlar som du inte kommer kunna skaka av dig. De försöker berätta något för dig, du hör det om du lyssnar.

Nu har du chansen att lyssna och ta till dig musiken av den magiska duon Bremer/McCoy live när de kommer förbi Sverige för en förtrollande kväll i Stockholm! 

 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla