bookmark 1 show style1 City date_range 12 July 2024

SOMMARKVÄLL MED MATS WESTLING

SOMMARKVÄLL MED MATS WESTLING

Insläpp: 17.00
Konsert börjar: 19.30

MATS WESTLING
Den 5 April 2024 släpptes Mats Westlings åttonde album på svenska kallat ”Vintergatan 8” vilket följs av en längre vår och sommar turné runt om i sverige. Mats slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Svensk radios mest önskade och spelade låt, låg dessutom högt på försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande och skivutgivande har han byggt upp en hängiven publik i Norden och blivit en av de mest populära artisterna i sin genre. Vispop när den är som bäst, med innerligt berättande svenska texter. Musiken är inspelad och producerat av Petter Eriksson (Daniel Lemma, Sofia Karlsson, Hellström m fl.) i studio Folkhemmet. Han har även genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Cecilia Vennersten, Idde Schultz m fl. Debuterade som författare med diktboken ”Mitt hjärtas röst” 2020. Har haft en huvudroll på Göteborgsoperan, skrivit filmmusik mm.

OM STORA HENRIKSVIK
Stora Henriksvik är det perfekta utflyktsmålet för musik- & matupplevelser beläget vid sandstranden på Långholmen med utsikt över Mälaren! Här serveras mat med ekologiska råvaror och vid skördetid används grönsaker, bär och frukt från Henriksviks 1700-talsträdgård. Fullständiga rättigheter.

STORA HENRIKSVIK

HITTA HIT
Närmaste tunnelbana är Hornstull. Buss 4 stannar vid Högalidsgatan och med buss 66 och 40 kan du ta dig ända till bron över till Reimersholme. Gå över Långholmsbron till Långholmen, ta första vägen till vänster och följ skyltarna mot Stora Henriksvik och Bellmanmuseet.

OM PORTER & THORELLS SYNDROM
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

OM BILJETTKÖP
För samtliga evenemang erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

I samverkan med Bilda.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla