bookmark 1 show style1 City date_range 6 June 2024

Sparrisbonanza på Gunnebo!

Försommaren är sparrisens högtid. När vårsolen väcker de efterlängtade örter som spirar i kapp med de första krispiga primörerna, då vaknar dessa slumrande delikatesser till liv. Denna korta njutningstid firar vi med sparrisbonanza på Gunnebo.

Välkomna försommaren med vår köksmästare Daniel Brobäck och trädgårdsmästare Camilla Wihlander. Kvällen börjar med ett litet strövtåg bland spirande grönska i den gamla köksträdgården och fortsätter med en lättsam och trevlig sparrisafton i Gunnebo Kaffehus och Krog. 


Kvällens meny skapas kring den ståtliga sparrisen och allt det goda gröna som växer i Gunnebos köksträdgårdar. Smakpaletten serveras som tre matiga mindre rätter med bröd och tillbehör från vårt bageri. I priset ingår kaffe/te och bagaren överraskar med en liten sötsak därtill. Till maten serveras vatten. 


Vill man fördjupa sig ytterligare i vilken dryck som passar till det goda på tallrikarna kommer det att finnas utvalda drycker (både med och utan alkohol) att köpa till på plats.


Under kvällen delar såväl trädgårdsmästaren som kocken med sig av berättelser om sparrisen och de andra primörerna på tallriken. 


Kvällen börjar kl 18 i gamla köksträdgården. Välkommen till en försommarkväll på Gunnebo!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla