bookmark 1 show style1 City date_range 28 September 2024

Ladies Got The Blues

Ladies Got the Blues firar 10-års jubileum med en maxad storbandsshow på Fasching!

Musikerkollektivet och flermannabandet Ladies Got the Blues bestående av Sveriges samlade kvinnliga blueselit uppträder i olika konstellationer och är en hyllning till de kvinnliga musiker som starkt bidragit till genrens utveckling genom historien. Nu fyller initiativet 10 år och återvänder till Fasching för en efterlängtad och riktigt maffig kväll med ett stort husband, blåssektion och ett helt gäng gästartister.

Under konserten tar Ladies med dig på en dynamisk resa från bräckligt och finstämt, till de svängigaste roots-grooven, spontana improvisationer och ett händerna-i-taket crescendo – allt i bluesens toner! Både riktiga bluesklassiker och några mer otippade låtar står på menyn. Ladies Got the Blues grundades av Ida Bang, Moa Brandt, Elin Öberg och Lisa Lystam. Denna speciella kväll kommer att förgyllas av att majoriteten av originaluppsättningen framför några speciella nummer. 


Medverkande musiker är bland annat:

Lisa Lystam - sång och munspel
Moa Brandt - slidegitarr
Elin Öberg - munspel
Zubaida Solid - sång och orgel
Ina Molin - slagverk
Mona Lindgren - gitarr
Daniella Eriksson Dahlström - bas

Ebba Wigren - trummor

Mimmi Anterot - trumpet
…Och listan kommer fyllas på! 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla