bookmark 1 show style1 City date_range 8 August 2024

Hällevik Jazzfestival firar 20 år

Festivalen firar 20 år tillsammans med bl a Sarah Dawn Finer.


År 2004 genomfördes den första Jazzfestivalen i Hällevik. Det har nu gått 20 år sedan dess och det vill vi uppmärksamma med en festival, som innehåller många nya delar men som samtidigt inte glömmer sina rötter.

DET ÄR UPPLAGT FÖR JAZZMAGI! Vi är väldigt glada att kunna välkomna jazzvänner och några av våra absoluta publikfavoriter – till världens trevligaste festival på Hällevik – det “lättgillade fiskeläget” som förvandlas till ett sydsvenskt New Orleans under en helg i augusti.

Hällevik Tradjazzfestival 2024 bjuder på musikupplevelser i toppklass och en särdeles uppfriskande mångfald på de jazziga tonerna

Torsdagskvällen öppnar festivalen med en större konsert i festivaltältet. Först ut på scenen är det danska bandet Jazz Five och när publiken är uppvärmd, så har vi den stora glädjen att presentera en av Sveriges största artist, Sarah Dawn Finer

Fredag och lördag fortsätter med massor av musik av artister av mycket hög klass såsom:

Björn Ingelstam, Second Line Jazzband, Adrian Cox Quartet, Carling Sisters & Nana Carlings Dwingband, Max Lager's New Orleans Stompers, Mönsterås Blues Band, Kvarteret (med bl a Idol-Rasmus), Spirit of New Orleans, Dragkedjan, Gospel Stompers m fl.

Allt detta, inklusive konserten med Sarah Dawn Finer, kan avnjutas till en kostnad av 400:-. Vi har också infört en ungdomsrabatt. Är du 17 - 25 år kostar biljetten endast 200:-. (upp till 16 år är det gratis) Som medlem i föreningen Jazz i Hällevik kommer du att få en rabattkod skickad till dig som du ska använda när du köper biljetter. OBS! först till kvarn. Det finns ett begränsat antal biljetter.

Köp biljetter redan idag och börja längta! Vi vågar nästan lova att du och ditt gäng kommer att trivas och älska den speciella stämningen som infinner sig i hamnstråket på Hällevik i slutet av vecka 32.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla