bookmark 3 shows style1 City date_range 27 November 2024 - 29 November 2024

Uje Brandelius Jul

VÅRA MINST ÄLSKADE JULSÅNGER

- En julshow av och med Uje Brandelius

Uje Brandelius har spelat politisk punkfunk med sitt band Doktor Kosmos i drygt trettio år. Han har gjort radio, skrivit barnböcker och stått på teaterscener. Han har överösts med Guldbaggar för sin film ”Spring, Uje, spring”. Och varit med i Mello. 
 
Det enda han inte gjort är en julshow. Detta rättas nu till under några kvällar i november 2024. Under rubriken ”Våra Minst Älskade Julsånger” står han på Faschings scen med ett helt nytt band, handplockat för kvällen för att sprida största möjliga julstämning. Hur det kommer att låta vet ingen. Själv pratar han om influenser som Engelbert Humperdinck och Bruno K Öijer.  Men det där är än så länge bara löst prat. Troligtvis blir det som vanligt när Uje står på scenen: glömda sångtexter och alldeles för långt mellansnack. Men också roligt, rörande, personligt och politiskt.   

Missa inte denna givna fikarums-snackis (då utgår vi ifrån att dom har fikarum på DN Kultur och Bona Folkhögskola). 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla