bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 9 november 2024

STRY & STICKY spelar KRIMINELLA GITARRER

STRY & STICKY spelar KRIMINELLA GITARRER

Klippanbandet som bildades 1977 och tidigt 1977  gav ut Sveriges första punksingel "Vårdad Klädsel" / "Förbjudna Ljud". De medverkade sedan på kult-LP:n "Svensk Pop" tillsammans med Torsson, Noise och The Push. Låtarna där var "Stig Bomb" och "Knugen Skuk". Bandet släppte även singeln "Silvias Unge" / "Hitlers Barn" innan de omgrupperades. Bandet har inte uppträtt sedan mitten på 80-talet. 

Nu får du en unik chans att många år senare höra originalmedlemmarna Stry Terrarie/Kanarie och Sticky Bomb hylla sitt gamla band. På bas finner ni ingen mindre än Thomas Holst och på gitarr Jake Lundtofte. Det blir en lysande punkafton ni sent glömmer! 

INFO: Insläpp kl 20.00. Konsert kl 21.00.

OM MELODYBOX: En mötesplats för de musikintresserade. "Mysigt ställe. Bra musik. Kostar inte skjortan. Rolig inredning. Fin scen." är vad återkommande konsertbesökare har sagt om Melodybox. Här finns bar och enklare tilltugg.

'‍🎙️OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

‍🎙️OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

I samverkan med Bilda.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla