bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Barnkalasfestivalen!

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Arne Alligator, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirered familjeshow.

Barnkalasfestivalen
I sommar åker Sveriges största barnkalasfestival på turné i hela landet. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som; en blandning av barnkalas och festival, dit alla är välkomna, stora som små. Med en blandning av barnkalas och festival så får besökarna följa med in i en förtrollande värld – tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer. 


Över 25 000 barn och vuxna besökte Barnkalasfestivalen sommaren 2023. Våra folkkära barnkaraktärer gjorde femton stopp på torg och scener som Dalhalla, HX-festivalen, Skärgårdsfesten, Parksnäckan och Humlehagen.

Om festivalens artister:

Arne Alligator 

Arne Alligator sjunger och dansar till tonerna av sitt liveband, som framför de välkända sångerna. Han är även aktuell med en tv-serie som släpps 2024. Vi ses i djungeln för en fantastisk konsert­upplevelse.

Bamse och Lova
Bamse och Lova bjuder på sing-a-longfest med klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Imse vimse spindel och massor av andra välkända barnlåtar. En av Sveriges mest populära sång- och dansföreställningar..

Daniel Kane
Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

Annika Herlitz 
Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikal­artisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disney­inspirerade show.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla