bookmark 1 show style1 City date_range 1 August 2024

Arrival - The Music of ABBA!

ARRIVAL from Sweden grundades av Vicky Zetterberg 1995 i Göteborg och blev mycket snart ett av världens mest populära och mest sålda ABBA-showband. Sedan starten 1995 har bandet turnerat i över 70 länder, gjort över 80 framgångsrika USA-turnéer och medverkat i flera TV- och radioprogram över hela världen. Arrival säljer ut arenor med plats för upp till 50 000 personer. ABBA-fanklubben betraktar ARRIVAL From Sweden som "Det närmaste du någonsin kommer till ABBA!" ARRIVAL från Sverige i produktionen ”The Music of ABBA” har sålt ut arenor och spelplatser över hela världen sedan 1995 och är den absolut bästa och mest autentiska ABBA-show som finns. Hits som: "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Does Your Mother Know", "Take A Chance", "SOS", "The Winner Takes It All", "Super Trouper", "Money Money Money", " Waterloo, "Honey Honey", "Fernando", "Chiquitita", "Knowing Me Knowing You", "Thank You For The Music", "Lay All Your Love On Me", "Gimme Gimme Gimme" och många fler levereras med sådan noggrannhet att det är svårt att tro att det inte är den riktiga ABBA på scenen.
Nu gästar Arrival Rådhustorget i Falkenberg och detta vill du inte missa, köp din biljett idag!
Entré från 19:00.
Åldersgräns 13års gräns, gäller även i målsmans sällskap.
Observera att det kan råda "väskförbud" på hela eventområdet.

FÖRBAND
Vi presenterar även stolt våra förband, först ut är Christina Tellqvist med band som kommer att tolka Marie Fredriksson och Roxette! Vi kan garantera en pulshöjande och medryckande "förfest"!
Och inte nog med det, vår Falkenbergstjej Amanda Andersson, känd från bl.a. "Idol" kommer att gästa vår scen och bjuda på en grym musikshow.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla