bookmark 1 show style1 City date_range 11 September 2024

Mette Juul

Den kritikerrosade jazzsångerskan och låtskrivaren Mette Juul har fått mycket och fin kritik för sin sång och sina innerliga tolkningar. Hennes sjätte album CELESTE har nått många lyssnare och har fått en mängd fina recensioner från både dansk och internationell press. På sätt och vis befäster skivan Mettes musikaliska position, där hon lyckas smälta samman det nordiska melankoliska soundet med det dynamiska amerikanska jazzarvet med verklig och fin känsla.

Mette Juul - vokal/gitarr
Andreas Hourdakis - gitarr
Mikkel Riber - kontrabas/electronics.

LIRA 2024

" finns en hjärtligt intim och tidlös atmosfär, som jazzvokalist är hon varm och mjuk och en av de bästa, som går att finna."

Salt Peanuts - Jan Granlie

”denne gangen synes jeg hun markerer seg som en av de beste innenfor den mer «streite» vokaljazzen i Europa”

Orkesterjournalen - Patrik Sandberg.

”Juul framfør melodierne med djup kaånslighet med sin behagelige varme stemme. Hun sjunger med en beherstad men samtidig naken och rörlig röst og har fuld kontroll över sin ton og och frasering, även musikken skifter karaktär”

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla