bookmark 1 show style1 City date_range 24 August 2024

Ulf Wakenius Group feat. Lars Jansson

Ulf Wakenius är en grammynominerad artist som har samarbetat med storheter som Oscar Peterson, Pat Metheny, Herbie Hancock och Youn Sun Nah bland andra. Denna kväll kommer han med sitt band bestående av Lars Jansson, svensk pianogigant som är känd från sitt samarbete med Jan Garbarek o Arild Andersen; den danske basisten Jesper Bodilsen (ECM) samt trummisen Paul Svanberg. Musiken kan beskrivas som nordisk akustisk jazz med även element av amerikansk jazz som spelas med stor intensitet o stor lyrik! Influenserna kommer från de många samarbeten med legendariska jazz musiker!
 
Ulf Wakenius - Acoustic and Electric guitars
Lars Jansson - Acoustic Piano
Jesper Bodilsen - Acoustic Bass
Paul Svanberg - Drums

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla