bookmark 5 shows style1 City date_range 12 June 2024 - 12 June 2024

Skärgårdsbåtens Dag

Det är 60 år sedan Skärgårdsbåtens Dag arrangerades för första gången. I tidningarnas reportage från kvällen den 10 juni 1964 uttrycktes förhoppning att det skulle bli ett årligt återkommande arrangemang. Så har det också blivit, långt över förväntan! Efter 60 år har Skärgårdsbåtens Dag blivit den givna och traditionella sättet att fira sommarens början, vid Strömkajen i Stockholm och i Vaxholm.

Hjärtligt välkommen att delta, ta med familj, släkt och vänner och bekanta onsdagen den 12 juni, en helkväll med resa till skärgårdsstaden Vaxholm för att uppleva försommarkvällen där.

Fartygen avgår från Strömkajen i Stockholm kl 18.00 för gemensam färd till Vaxholm.
I Vaxholm är det en fest för sommaren med marknad, musik, underhållning och aktiviteter. Efter kvällen i Vaxholm, avgår fartygen åter till Stockholm, ordinarie kajplatser, kl. 21.30.

Observera att biljetten gäller för vald båt på resan till Vaxholm medan det är valfri båt på returresan mot Stockholm. 
För matsalsbokningar, vänligen kontakta respektive rederi.
S/s Storskär, s/s Norrskär och s/s Blidösund: 08-24 30 90, Blidösundsbolaget.
S/s Mariefred: 08-669 88 50, Gripsholms-Mariefreds Ångfartygs AB.

Tänk på att om du vill äta middag på utresan, boka plats i matsalen innan du bokar biljett så att du försäkrar dig om matsalsplats.

Läs mer om Skärgårdsbåtens Dag på sajten för Skärgårdens Trafikantförening

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla