bookmark 10 shows style10 cities date_range 5 October 2024 - 24 November 2024

Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen - HÖSTTURNÉN

Event o Sånt presenterar stolt "Klas Klättermus" – en barnmusikal som är fullpackad med musik, sång och dans som kommer att få dig att skratta och le som aldrig förr. Klas Klättermus är inte bara en teaterföreställning – det är en upplevelse. 
Denna föreställning är baserad på den älskade boken av den norske författaren Thorbjörn Egner och lovar en oförglömlig upplevelse för alla åldrar.
Musik av Thorbjörn Egner och Christian Hartmann.

Teaterföreställningen "Klas Klättermus" är ett äventyr som tar oss in i den förtrollande världen av små gnagare. I centrum står Klas Klättermus och hans goda vän Mårten Skogsmus, dessa äventyrliga och modiga möss. Hans äventyr och möten med andra skogsdjur är hjärtevärmande och lärorika, och de kommer att få dig att skratta, sjunga och dansa med glädje.

Regissören Göran Lohne och koreografen Sandra Lidberg har arbetat tätt tillsammans. Deras expertis och passion för teater är tydlig i varje scen, och de har verkligen fått det bästa ur varje skådespelare.

Det som verkligen sätter "Klas Klättermus” på kartan är den fantastiska ensemble som har samlats från hela Sverige. Dessa begåvade artister har inte bara imponerande skådespelartalanger, utan de är också utmärkta sångare och dansare. 

Musiken är en central del av "Klas Klättermus". Låtarna är fängslande och fångar perfekt känslorna och äventyret i berättelsen. Du kommer att finna dig själv nynnande på melodierna långt efter att föreställningen har slutat. Sången är inte bara underhållande, den är också pedagogisk och lär oss vikten av samarbete, vänskap och att våga vara modig när det behövs som mest.

Dansen i föreställningen är en spektakulär syn att skåda. Koreografin är livlig och energisk, och den uttrycker skogsdjurens personligheter på ett fantastiskt sätt.

En av de mest underbara sakerna med "Klas Klättermus" är dess förmåga att nå människor i alla åldrar. Barnen kommer att älska den charmiga berättelsen om Klas och hans vänner, medan vuxna kommer att uppskatta de subtila budskapen om vänskap, äventyr och att vara trogen mot sig själv. Detta är en föreställning som skapar minnen som varar livet ut och ger familjer en möjlighet att koppla av och ha roligt tillsammans.

Scenografin är fantastisk och detaljerad, och den tar dig med på en resa genom olika delar av skogen där Klas och hans vänner äventyras. 

För att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd har vi också skapat möjligheter för dig att träffa skådespelarna efter föreställningen. Detta ger dig och din familj en chans att prata med dem, ta bilder och ställa frågor om föreställningen. Det är ett tillfälle att komma ännu närmare berättelsen och konstnärerna som ger den liv.

Så, om du letar efter en föreställning som kommer att fylla ditt hjärta med glädje, skratt och musik, då är "Klas Klättermus" det perfekta valet. Kom och följ med Klas och hans vänner på ett oförglömligt äventyr genom skogen, och låt dig bli förälskad i den magiska världen av Thorbjörn Egner. Ge dig själv och din familj gåvan av en minnesvärd kväll tillsammans och boka dina biljetter nu. 

Välkommen till "Klas Klättermus" – en föreställning som kommer att förtrolla ditt hjärta!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla