bookmark 2 shows style1 City date_range 30 September 2024 - 30 September 2024

Allsångskonsert för Seniorer på RIVAL i Stockholm

Slå dig ner och upplev magin i den hyllade ALLSÅNGSKONSERTEN FÖR SENIORER på RIVAL vid Mariatorget i Stockholm! Efter förra höstens utsålda konserter står Ewas Allsångsorkester åter på scen för att bjuda in till en svängig allsångskonsert för en mogen publik. 

Konserten är en godispåse av schlager, svensktopp, visa, pop, rock, evergreen med mera, som alla känner igen och kan hänga med i. Glädje, humor och en högklassig livekonsert. Alla får allsångshäfte.

Bandet består av några av Sveriges bästa musikersom du sett i Allsång på Skansen, Let´s dance, Så ska det låta och hundratals andra TV-program. De har spelat in tusentals skivor, arbetat på Stockholms alla teatrar och Sveriges artistelit. Fantastiska musikanter under ledning av guldskivebelönade sångerskan Ewa Wigenheim. 

Måndagen den 30 sept 
RIVAL, Mariatorget, Stockholm

Två föreställningar: 14.00 & 18.00
OBS! Konserten kl 14.00 börjar bli fullbokad - så skynda att säkra en plats. 
Biljettpris: 250 kr
Bokningsavgift: 25:-
Köpta biljetter återlöses ej. 
Ang rullstolsplatser kontakta info@wigenheim.se
Längd: 90 min

För mer info om bandet & smakprov på konserten se  www.seniorkonsert.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla