bookmark 1 show style1 City date_range 20 July 2024

CAROLA I SLOTTSPARKEN

Hela Sveriges Carola kommer till Sundbyholms slottspark i sommar!

Förra året firande Carola med hela svenska folket att Främling firande 40 år. En jätteturné som startade i ett rekordsnabbt utsålt Avicii arena. Sedan fortsatte segertåget för Carola i utsålda arenor och konsertlokaler landet runt, i hennes makalösa "Carola - 4 faces". Nu är äntligen Carola tillbaka i Eskilstuna efter flera års frånvaro från vår stolta stad. Se till att komma tidigt - redan när vi öppnar entréerna 17:00, för det kommer hända mycket roligt innan Carola går på scen 20:00 (mer info kommer). En helkväll som startar redan 17:00. 

Åldersgräns 18 år, ok 13år i målsmans sällskap. Under 13 år är inte okej med hänvisning till Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett. Det kommer finnas mat- och dryckesservering med fullständiga rättigheter på området. Det är förbjudet att medtaga mat- och dryck in på området.

Vi följer polisen och myndigheters riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. 

Evenemangsfrågor och presskontakt: johan@biffgrill.se I evenemangsproducent

Presenteras stolt av: Eskilstuna Konsert & Nöje AB


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla