bookmark 1 show style1 City date_range 23 August 2024

LISA NILSSON - MADESJÖ KYRKA

En av våra mest folkkära artister, Lisa Nilsson ger tillsammans med gitarristen Mattias Torell den 23 augusti 2024 en konsert i Madesjö kyrka, Nybro. 

LISA NILSSON - EN INTIM AFTON MED SVÄNG. 
Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim afton med sväng!

Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. 
Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. 
Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ut den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologor. 

Båda Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättande och spelglädjen står alltid i centrum när de framtärder tillsammans. 

Senast de stod på scen tillsammans spelade de Lisa Nilssons egen föreställning "Kvinnan som är jag" där Lisa summerar sin karriär och sitt liv som kvinna i en humoristisk kavalkad av musik, steppdans och monologer. 

Duon har spelat in skivor och turnérat ihop i otal sammanhang med Lisas band, och olika storband och orkestrar sedan 1992. 

Konsertstart kl. 19.00 

Längd: ca 1 h och 45 min. 

Varmt välkomna!

*En ledsagare el. assistent till rullstolsburen har fri entré. Gästen som ledsagaren/assistenten medföljer behöver biljett och betalar ordinarie entré.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla