bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Sanchez / Koppel / Hays / Genus

The Art of the Quartet består av fyra av samtidens mest efterfrågade, mångsidiga och förstklassiga jazzmusiker med trummisen Antonio Sanchez och danska saxofonisten Benjamin Koppel i spetsen.

Benjamin Koppel, Kevin Hays, James Genus och Antonio Sanchez har i olika konstellationer arbetat med alla jazzens namnkunniga, nu har de bestämt sig för att slå sig ihop och förädla kraften i den klassiska jazzkvartetten.

Antonio Sanchez är femfaldig Grammy-vinnare och sedan mer än två decennier trummis hos Pat Metheny. Vid Faschings flygel sitter den Grammy-belönade pianisten och kompositören Kevin Hays med basisten James Genus som spelat med bland andra David Sanborn, Herbie Hancock, Chick Corea och Wynton Marsalis. Framför det snortajta kompet står danska saxofonisten Benjamin Koppel som vi känner från Fasching med bland andra Koppel Colley Blade Collective.


Benjamin Koppel - altsaxofon
Kevin Hays - piano
James Genus - kontrabas
Antonio Sanchez - trummor-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla