bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 8 juni 2024

Ida Sand

Ida Sand har gjort sig känd för sina personliga tolkningar av andras musik, inte minst den hyllade Neil Young-tributen ”Young at Heart”.
Hon har släppt sex album på den tyska labeln ACT (Naxos). Nya albumet Do You Hear Me Now? (2021) är hennes mest personliga produktion, då hon skrivit all text och musik.
Stilmässigt karaktäriseras soundet av kärleken till den rika myllan i skärningspunkterna mellan jazz, blues, soul och gospel, medan låtskrivarprocessen inspirerats av förebilder som Joni Mitchell, Carole King och Paul Simon.

Ida Sand har ett detaljrikt och delikat spel, en röst som engagerar och griper tag och därtill ett mästerligt, mäktigt band.

Ida Sand piano sång
Ola Gustafsson gitarr
Jesper Nordenström orgel
Dan Berglund bas
Per Lindvall trummor

 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla