bookmark 1 show style1 City date_range 1 June 2024

Andreas Aleman

Andreas Aleman bjuder på Soul-, Funk- och Westcoast i världsklass när han tillsammans med sitt svängiga band bjuder på musik från den egna repertoaren"

Han har gjort en internationell musikkarriär inom Soul-, Funk- och Westcoast-musiken och det råder ingen tvekan om att han är en makalös sångare och musiker i världsklass. Han har släppt 4 album, THIS IS LIFE, IT'S THE JOURNEY, HOME FOR CHRISTMAS och FROM WITHIN. På albumet HOME FOR CHRISTMAS gör Andreas en duett med den amerikanska soulstjärnan och femfaldiga Grammy vinnaren: Michael McDonald. Rösten, låtarna och känslan i musiken har fått många att jämföra Andreas med några av de allra  största. Han har behållit sitt eget sound, och fortsätter att kombinera det med traditionell funk, soul, R&B, westcoast och gospel i en fantastisk mix.

Andreas Aleman – Keys & sång
Pehr Hagerius – Trummor
Tom Beimel – Bas
Mikko Paavola – Gitarr
Jonas Öijvall – Keys
Max Alton - Slagverk
Wojtek Goral -Saxofon
Patrik Skogh - Trumpet
Hans Dyvik – Trumpet
Staffan Findin – Trombon
Olivia Thörn – kör
Stefan Nykvist – kör

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla