bookmark 1 show style1 City date_range 14 September 2024

Carbe med gäster (Nanne Grönvall, Hanna Boquist)

Carbe med gäster firar 10 år och kommer för första gången till Carlstens fästning på Marstrand!

Pianisten och entertainern David Carbe har bjudit in schlagerikonen och superstjärnan Nanne Grönvall samt den mångsidiga sångerskan Hanna Boquist. Tillsammans med David Carbe Band, bestående av fyra av Sveriges bästa musiker, bjuds det på en ordentlig show i två akter med allt från vispop och musikal till schlagers & rock'n'roll.

Varmt välkomna på en exklusiv jubileumskonsert i en anrik miljö!

OM ARTISTERNA

David Carbe är en prisad pianist, entertainer och vokalist från Kungälv. David har turnerat runt i Sverige i många olika sammanhang och samarbetar ofta med artister som Sonja Aldén, Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson och Malena Ernman.

Carbe har medverkat i Rhapsody in Rock, gjort gästframträdanden som artist/kapellmästare i TV4 BingoLotto och tilldelats flertalet utmärkelser för sitt artisteri

Konsertserien ”Carbe med gäster” är ett koncept som arrangerats i många städer och som gästats av en stor del av den svenska artisteliten.

Nanne Grönvall
kan fira över 35 år som artist. Vilka år det varit!

Flera hyllade krogshower, omtalad Diggiloo-turné, otaliga musikaler och pjäser, omtyckt programledare i radio och hela tio gånger i Melodifestivalen. 1996 vann hon tävlingen med ”Den vilda”, en låt skriven av henne själv tillsammans med Peter Grönvall. Nanne har som ingen annan skrivit in sig i den svenska nöjeshistorien.

Med fullt ös och stor glädje har hon gett oss hits som ”Håll Om Mig”, ”Avundsjuk”, ”Den Vilda”, ”Highland” och ”Alexandra”. Förutom de egna hitsen ligger hon bakom Cecilia Vennerstens ”Det Vackraste” och Arvingarnas ”I Do” bland annat.

Hanna Boquist - musikalartisten ifrån Stenungsund som examinerades från Balettakademiens musikalutbildning 2017. Hennes första professionella roll var som Nathalie Haller i All Shook Up på Kristianstads Teater, och sedan dess har vi bland annat kunnat se henne i Broarna i Madison County på Maximteatern och som Jill i Grease på Nöjesteatern 2018 och på turné i Sverige fram till 2022. Senast såg vi henne som Ensemble och Nessarose på Göteborgsoperan. Hanna Boquist arbetar också som skådespelare på Gothenburg English Studio Theatre och har länge frilansat som sångerska, inte minst längst vår fina kust. Hon är en populär återkommande gäst i David Carbes produktioner.

BANDET BESTÅR AV
David Carbe - piano
Johan Walter - gitarr
Jacob Linde - trummor
Simon Johansson - bas

PRAKTISK INFO


 - Samling och insläpp vid Kungsporten kl 18.00.

 - Vi rekommenderar att du som gäst åker med färjan kl 17.37 som avgår från Koön.

 - Bordsplacering görs i turordning från när biljetterna köptes.

 - Olika sällskap som önskar sitta tillsammans måste anmäla detta via mail till  thomas@1860.se senast 6:e September.

 - Allergier & avvikande kost anmäls via mail till thomas@1860.se senast 6:e September.

 - Föreställningen är slut ca kl 22.00

MENY

Huvudrätt Marinerad fläskytterfile serveras med potatisbakelse, grillad majskolv & Tzatziki. Tomat & löksallad. Smör & bröd.

Dessert Vanilj Pannacotta med rabarberkompott samt kaffe.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla