bookmark 1 show style1 City date_range 19 April 2024

Sarah Dawn Finer

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll med Sarah Dawn Finer på Loka Brunn fredagen den 19 april.

 

 Sarah Dawn Finer är Sveriges kanske allra tydligaste och självklara exempel på vad en så kallad "multikonstnär" faktiskt är. Finer sjunger som få andra kan, med den kraft och pondus och hjärta som krävs för att övertygande kunna sjunga och beröra i vilken musikalisk genre som helst. Hon har sjungit och skrivit låtar på svenska och engelska som förevigats på sex album, två EPs samt låtar och singlar som spelats miljontals gånger världen över. Och hon har visat sin konstnärliga bredd otaliga gånger genom flera artistsamarbeten och duetter med Moneybrother, Peter Jöback och Benjamin Ingrosso för att nämna några. Hennes låtar I remember love och Moving on blev årets mest spelade låtar i svensk radio 2007 respektive 2009, för att inte glömma den odödliga klassikern Kärleksvisan.Magnus Carlson. 


Konserten börjar kl 20.00

Insläpp: kl 19.30

Biljettpris konsert: 650kr 

Plats: Loka Brunn, Onumrerade platser
Det finns bar i  pausen. 

 

Erbjudande (OBS! Begränsat antal biljetter med mat och boendepaket)
Mellan kl 17.30-19.00 serveras högrevsburgare i Stora Societetshuset. Ni som bokar boende kan checka in från kl 15.00 samma dag. 

 

Konsert och mat

Konsertbiljett samt högrevsburgare: 950 kr

Konsert, mat och boende

Konsertbiljett,  högrevsburgare samt övernattning & frukost 1895 kr

 

Arrangör: Loka Brunn och Strenge & Wingren 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla