bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Sarah Dawn Finer

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll med Sarah Dawn Finer på Vadstena Slott söndagen den 21 april 

Sarah Dawn Finer är Sveriges kanske allra tydligaste och självklara exempel på vad en så kallad "multikonstnär" faktiskt är. Finer sjunger som få andra kan, med den kraft och pondus och hjärta som krävs för att övertygande kunna sjunga och beröra i vilken musikalisk genre som helst. Hon har sjungit och skrivit låtar på svenska och engelska som förevigats på sex album, två EPs samt låtar och singlar som spelats miljontals gånger världen över. Och hon har visat sin konstnärliga bredd otaliga gånger genom flera artistsamarbeten och duetter med Moneybrother, Peter Jöback och Benjamin Ingrosso för att nämna några. Hennes låtar I remember love och Moving on blev årets mest spelade låtar i svensk radio 2007 respektive 2009, för att inte glömma den odödliga klassikern Kärleksvisan.


Konserten börjar kl 19.30

Insläpp: kl 19.00
Konsertbiljett: 650kr
Plats: Vadstena Slott (Vallen)
Numrerade sittplatser. 

 

Erbjudande (OBS! Begränsat antal biljetter med mat och boendepaket)
Mellan kl 17.00-

18.30 serveras olika middagspaket (se alternativ nedan) på Klosterhotellet för att efter maten beger er till Vadstena Slott (tar ca 15 min att gå) och konserten börjar sedan kl. 19.30. Ni som bokar boende kan checka in från kl 15.00 samma dag.

 

Välj mellan två olika paket:


2 -rätters middag och konsert 1.095kr/person 
3 -rätters middag, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.795kr/person, enkelrumstillägg 500:- tillägg 

 

På Vadstena Klosterhotel och Hotell Slottsgården förfogar vi över 99 rum totalt – alla

byggnader har sin charm och sin speciella inredningsstil. Vissa hotellbyggnader ligger i vårt slottsområde mittemot slottet, ca 600m från klosterområdet där vi har reception & restaurang samt några hotellbyggnader i vårt klosterområde. Efter bokningen är genomförd med Strenge & Wingren kommer klosterhotellet att kontakta er och meddela vilken byggnad ni kommer att få bo i.

 

Arrangör: Strenge & Wingren, Vadstena Slott och Klosterhotellet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla