bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

R.A.P. Ferreira feat. AJ SUEDE & G's US

Rory Allen Philip Ferreira, a.k.a R.A.P. Ferreira tidigare känd som Milo och Scallops Hotel, är en amerikansk rappare, producent, filosof och poet bosatt i Nashville, Tennessee. 

Ferreira är känd för sitt kompromisslösa, utopiska flow där han ner på molekylär nivå förenar rap med jazz. 

R.A.P. Ferreira fick en liten flock följare efter släppet av de två första projekten, I Wish My Brother Rob Was Here och Milo Takes Baths. Han uppmärksammades av rapparna Busdriver och Open Mike Eagle, vilka Ferreira sedan åkte på sin första turné med och signade för deras bolag, Hellfyre Club.

Från Nashville styr Ferriera sitt skivbolag Ruby Yacht, förkovrar sig i gitarrspelandets konst med ambitionen att bli, som han själv uttrycker det: bluesgitarrlegend och bonde.

Nu kommer denna mångfacetterade musiker och ordkonstnär till Fasching tillsammans med kollegan AJ Suede - känd för sin psykedeliska sammanslagning av East Coast and Northwest - och i ett gemensamt set under namnet G’s US.


Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se


TA MED DIG BILJETT ELLER BOKNINGSNUMMER FÖR ENTRÉ. Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.   VÄLKOMMEN!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla