bookmark 1 show style1 City date_range 16 April 2024

I ett hus vid tiden slut

Tiden är knapp, men upplevelsen är tidlös. Ursula och Arne jobbar hårt för att förverkliga sina visioner. De är kära och lyckliga i sitt hus men drömmer samtidigt om ett nytt kök, ett flådigt hemmabiosystem, kanske en resa till Maldiverna och varför inte en pool? Samtidigt rör sig en märklig figur i kulisserna.

Tidlös och ändå lastgammal ser figuren Ursula och Arne i sin jakt efter mer, nyare, bättre, renare och fräschare medan naturen gör sig påmind och stör deras eviga maraton. Örnar attackerar, växtlighet spirar där den inte är välkommen och värmen stiger. Den märkliga figuren har alla svar på vad som håller på att hända men kan den nå fram till Ursula och Arne i tid?

På scenen:
Joel Torstensson
Mala Kyndel
Anna wallander 

Föreställningen ges i den sköna biosalongen på Folkets hus i Säter. Boka gärna fikabiljetter till pausen när ni kommer till Folkan.

Dalateatern erbjuder tillsammans med studieförbudnen i Dalarna, studiecirklar kopplade till föreställningen

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla