bookmark 1 show style1 City date_range 16 March 2024

Musikaliskt bakverk

Gislaveds Symfoniorkester
Joachim Gustafsson, dirigent

Vi fortsätter att fira Gislaveds Symfoniorkester 90 år med ett stort crescendo! Det blir historiska nedslag i både ord, men mest i ton. Givetvis vill vi fira denna kväll tillsammans med vår eminente dirigent Joachim Gustafsson. Programmet håller vi tillsvidare hemligt. Godbitar utlovas såväl musikaliskt som i pausen. Kom och fira med oss!

För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla