bookmark 1 show style1 City date_range 1 March 2024

Jesper Lindell med bandet Brunnsvik Sound

I mars 2024 är det äntligen dags för Ludvikasonen Jesper Lindells nya album "Before The Sun" att se dagens ljus! 

Premiärspelningen av låtarna från albumet gör Jesper och hans band på hemmaplan i Cassels fantastiska konserthus! 

Som 13-åring var Jesper tystlåten och blyg, men också den mest talangfulla fotbollsspelaren i hemstaden Ludvika. Under en match bryter Jesper ett ben och är instängd i sitt pojkrum med sin rullstol. Hans storebror Anton försöker muntra upp honom med en akustisk gitarr och lär honom några ackord. 

Från de första ackorden hemma i Ludvika har Jesper Lindell etablerat sig som en av Europas hetaste artister på rock och soul-scenen.

Biljetter köps via https://www.nortic.se/ticket/event/52707  

2023 gav Jesper ut sin solo-EP "Windows Vol. 1" och under hösten turnerade Jesper och bandet med Magnus Carlson från Weeping Willows med de låtar de spelat in i tillsammans i studion i Brunnsvik utanför Ludvika. En omfattande turné som fick strålande recensioner där Jesper Lindell och hans band kompade Magnus Carlson men även gjorde en egen del av konserten. 

Sedan Jesper Lindells album "Twilights" släpptes i januari 2022 släpptes albumet "Twilights" har det hänt en hel del. Plattan hyllades samstämmigt i svensk och internationell press och sedan releasen har Jesper och hans band gjort över 100 spelningar i Sverige och Europa. 

Övrigt

Det kommer inte att vara någon paus under spelningen.

Garderob finns mot en avgift.

P-platser finns utanför Cassels konserthus med adress Bergsmansvägen 33 i Grängesberg. 

Boende i närheten finns på Disponentparken och hotell Stopet i Grängesberg.

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla