bookmark 2 shows style1 City date_range 20 July 2024 - 20 July 2024

BOLAGET - RODEO 2024

Bolaget åker på sommarens fetaste turné med nya showen RODEO

Den 2 mars hade Bolaget premiär för sin turné RODEO i Malmö. Detta blev en viktig milstolpe i bandets karriär då de fyllde Malmö Arena med en sällan skådad fest och show som unisont hyllats av fansen. Till och med skeptiska kritiker i traditionell media fick ge vika och lägga sig platta för fenomenet Bolaget och deras smittsamma charm och inställning till good times och fest. Nu i sommar väntar ett pärlband av stora gig - både med egna konserter och deltagande på festivaler. Den 20 juli kommer RODEO till Kalmar och Skälby Gård! 

(Konserten har flyttats från Stortorget till Skälby Gård. Du som köpt biljett innan flytten behöver inte göra något - du behåller samma biljett)

Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200 miljoner streams från deras första fyra raketår har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. 

År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 71 miljoner streams. Bandets megahit ”Ikväll igen”, har uppnått 43 miljoner streams, och blev sommarens mest streamade låt under 2023. Nu står det även klart att “Ikväll Igen” är den mest streamade låten i Sverige 2023, följt av “Kan inte gå” som är den näst mest streamade. Denna parad är något som ingen svensk artist tidigare lyckats uppnå.

Efter utsålda shower, festivaler och arenor är det nu dags för deras största sommarturné hittills. En bonanza som inte liknar något du tidigare har sett!

Säkra dina biljetter i tid!
Bulls-eye-tickets (Limiterat antal rabatterade biljetter - Fas 1) 495:-
Rodeo-tickets (Fas 2)

Rullstolsbiljett
Du som använder rullstol bokar rullstolsbiljett som inkluderar 1 ledsagare. Antalet tillgängliga rullstolsbiljetter är begränsat.

Åldersgräns - 13 år
Föreställningen har 13 års åldersgräns med hänvisning till folkhälsomyndighetens regler om ljudvolym. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap.

Hålltider

18.00 - Dörrar
18:30 - DJ Özzi
19.30 - Söte og rare gutter
21.00 - Bolaget

Entré
Kom i god tid! Vi ber dig också att ha din biljett redo för scanning i god tid innan du når entrén. Alla behöver ha giltig biljett för inpassering, notera att bokningsbekräftelse inte gäller som biljett.

För att säkerställa ett tryggt och säkert evenemang genomgår samtliga besökare en lättare visitering vid inpassering.

VAD GÄLLER ANGÅENDE VÄSKOR?
Polismyndigheten har meddelat oss ett totalt väskförbud under Bolagets konsert. Det innefattar alla typer av väskor och påsar, oavsett storlek.

Undantag
Det finns undantag för väskor som behöver tas med av medicinska skäl, dessa väskor kommer att kontrolleras vid entrén. Du behöver inte ta med något läkarintyg eller recept på din medicin. Plånbok, mobil, korthållare och saker som ryms i en liten ficka är ok att ta med in.

Vi förstår att det kan krävas lite mer planering än vanligt och att det blir lite bökigt. 

Åtgärderna är för att säkerhetsställa en trygg miljö för alla. Med ett glatt humör och en kreativ inställning hoppas vi att ni får en fantastisk kväll.

VAD FÅR JAG TA MED IN PÅ ARENAN?
- Biljett
- Öronproppar
- Regnkläder
- Tom vattenflaska i plast
- Vänskap, kärlek och ett glatt humör! 

VAD FÅR JAG INTE TA MED IN PÅ ARENAN?
- Alla former av väskor eller påsar/kassar (oavsett material) 
- Vassa eller farliga föremål
- Vapen
- Dryck & alkohol
- Paraply
- Kamerastativ
- Droger
- Parfym eller deo i flytande form 
- Flaggor eller skyltar med politiska & andra stötande budskap
- Mat (Det finns ett stort matutbud inne på området!)
- Fyrverkerier, pyroteknik eller bengaler
- Glas- & metallflaskor
- Laserpennor eller laserpekare
- Fickpluntor
- Aerosoldrivna (trycksatta) behållare
- Vätskor 
- Selfie sticks
- Brandfarliga vätskor
- Inspelningsutrustning

Vi kan tyvärr inte tillhandahålla någon väskförvaring utanför entrén, så se till att lämna din väska i bilen eller hemma!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla