bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

A spotless rose – Julkonsert med Värmlands Nations Kör

Värmlands Nations Kör i samarbete med Vuxenskolan bjuder in till två julkonserter, den 9:e december i Helga Trefaldighets kyrka. Kom i julstämning med klassiska toner, pampiga brittiska stycken och värmande sånger som ger ljus i vintermörkret – som vanligt under ledning av körens fantastiska dirigent Hanna Ohlson Nordh.

Vi planerar att åka på en körtävling i sommar, och vi skulle bli otroligt glada och tacksamma om ni vill hjälpa oss lite extra med driften av vår verksamhet genom att köpa en stödbiljett.

Insläpp börjar 30 minuter innan konsertstart. Platserna är onumrerade.
Plats: Helga Trefaldighets Kyrka, Uppsala
OBSERVERA: Biljettförsäljning sker endast via Nortic. 

Varmt välkomna!

---

Vilka är Värmlands Nations Kör? Vi är en blandad nationskör bestående av 40 unga sångare. Repertoaren består främst av klassisk musik, både äldre och nyskriven. Vi uppträder vid egna konserter, på gasker vid Värmlands Nation och på andra tillställningar vid förfrågan. Besök vår hemsida varmlandsnationskor.se om du vill boka oss eller veta mer!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla