bookmark 1 show style1 City date_range 16 March 2024

Rigmor Gustafsson och Göteborg Wind Orchestra

Rigmor Gustafsson och Göteborg Wind Orchestra besöker Park i Hjo och bjuder på en hyllningskonsert till Monica Zetterlund.

Med närmare 50 år som sångerska och skådespelare blev Monica Zetterlund en väldigt folkkär artist. Monicas vals, Att angöra en brygga och Sakta vi gå genom stan är evergreens och hennes filmroller är en del av den svenska filmhistorien. Lägg därtill revyer, shower och samarbeten med världens allra främsta musiker och artister.

Rigmor Gustafsson är sångerskan som tog steget från Värmlands skogar till New Yorks asfaltshetta för att sedan slå ned bopålarna i Stockholm. Hon har till dags dato släppt tio skivor i eget namn, som alla visar på en ständig lust att ta nya vägar. Det har gjort henne till en av Sveriges och Europas främsta och mest populära jazzartister med en lång, varierad och prisbelönt karriär bakom sig. 

Göteborg Wind Orchestra har långa och stolta traditioner ända tillbaka till 1905 då Göteborg Spårvägspersonals Musikkår bildades. 118 år och några namnbyten senare är GWO idag en professionell nyskapande blåsorkester som kännetecknas av sina gränsöverskridande samarbeten, sin musikaliska bredd, sin samspelthet och sina individuellt skickliga musiker av högsta klass. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla