bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Workshop i halmslöjd

Varmt välkommen på en halmworkshop med härlig julstämning i Vagnboden på Gunnebo. Pyssla juldekorationer av halm som du sedan kan ta med hem och hänga i granen.

Tillsammans med A Gunvald Molin lär du dig grunderna i att tillverka dina egna julgransprydnader av halm. Låt granen prydas av egenhändigt gjorde stjärnor, tomtar och bockar. Workshopen är tre timmar lång och i halvtid avnjuts en nybakad lussebulle med varm eller kall dryck.

I biljettpriset ingår material och fika. Workshopen vänder sig främst till vuxna men passar också barn från tio år och uppåt.

Vi arbetar endast med naturmaterial, Svedjerågen (halmen) är EKO-odlad i Bohuslän, förlagorna till julgransprydnaderna kommer från Stenebyskolans halmdekorationer från 1920-talet och framåt. Endast din egna fantasi sätter gränserna för hur du utvecklar dina julgransprydnader.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla