bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

LaggårdsKlubben presenterar Henrik Nyblom

LAGGÅRDSKLUBBEN, VAD ÄR DET?

LaggårdsKlubben levererar grymma upplevelser, lokal uppvärmning, Vedens pizzabuffé, närproducerade drycker och en jädra go stämning - helt utan kônstigheter, precis som vanligt!

HENRIK NYBLOM

Det senaste året har Henrik synts i ”Bäst i test”, genomfört den en miljon gig långa turnén ”Puss & Kram” tillsammans med Magnus Betnér, åkt på sommarturné samt hörts varje vecka i den egna podden ”Puss & Kram”. Ja, han har köpt och renoverat ett hus också. I höst är det dags att varva ned och det gör Henrik genom att varva upp och detta gör han på det sätt han älskar mest: att vara kreativ.

Henrik Nyblom testar nya skämt är en lek där publiken är bollplanket, det är här nytt material kommer födas, ammas och uppfostras eller skjutas ihjäl med revolver, grävas ned bakom teatern och aldrig nämnas mer.

En unik chans för publik att vara med i födelseprocessen för Henriks kommande föreställning. På premiären kan du viska till din bänkgranne att ”Det där skämtet, det buade jag ut i Burträsk”.

PRAKTISK INFORMATION

Tider

18:00 Öppnar entrén och vi börjar servera pizzabuffén

19:00 Lokalproducerad uppvärmning

20:30 Huvudakten går på scenen

22:00 Dessertpizza

00:00 Stänger vi och bommar igen

Observera att tiderna på scenen är cirka-tider.

Åldersgräns

18 år eftersom det kan bli en del stök och brôt i ladan.

Mat

I biljettpriset ingår en pizzabuffé som serveras mellan 18:00-21:00. Vid 23:00 kör vi en andra omgång med allas favorit - dessertpizza, givetvis också inkluderad i biljettpriset.

Specialkost

Vi kan lösa laktosfritt och glutenfritt. Bra att veta är dock att de virvlar runt en hel del mjöl i lokalen och de glutenfria pizzorna bakas i samma ugn som övriga pizzor. Självklart finns även vegetariska och veganskt alternativ.

Dryck

Vi har en bar som serverar allt från lokalproducerad must till öl och naturviner. Några av våra leverantörer kan komma att göra gästspel under kvällen.

Sitta eller stå?

Vid vår matservering finns det ett gäng sittplatser men framför scenen kan det blir så att det är ståplats som gäller.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla