bookmark 2 föreställningar style1 Ort date_range 29 november 2024 - 29 november 2024

Julgala 2024

Samla kollegorna, familjen eller vännerna och upplev en glittrande Julgala på Live i Älmhult fredagen den 29 november 2024. I en stämningsfull miljö i arenan serveras ett småländskt julbord med smakerna som hör julen till. Årets show bjuder på mer stjärnglans än någonsin när Thomas Di Leva, Lucianoz, Lisa Ajax, Medina och Nanne Grönvall intar scenen. 

Fredag 29 november slår vi upp portarna till årets Julgala på Live! i Älmhult. I samarbete med P A Restaurang serveras ett traditionellt småländskt julbord med en twist. Det blir en härlig mix av kalla och varma julklassiker med alternativ för alla. Det finns möjlighet att köpa biljett med eller utan dryckespaket. Kom ihåg att ange ev. allergier vid bokning. 

Club Night med DJ Foffe från kl. 22.30

När showen är över och julbordet är avdukat öppnar vi upp ett separat dansgolv för Club Night med DJ Foffe. Då öppnar vi också upp entrén för dig som vill komma och dansa in julen till låtar från 80-talet fram till dagens hits. Biljett till Club Night ingår för dig som köper biljett till Julgalan. 

Åldersgräns: från 18 år. Det går bra att delta i julbordet från 16 år, i vuxens sällskap. 

Mer information om evenemanget finns på https://www.livealmhult.se/sv/evenemang/julgala-2024/

 Tänk på att besöka evenemangssidan när evenemanget närmar sig, för att hålla dig uppdaterad om tider och gällande väskregler. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla