bookmark 4 shows style4 cities date_range 25 January 2024 - 10 February 2024

Hits & Historier 64-66

I rock- & soul-föreställningen "Hits & Historier 64-66" tar artisten Daniel Brunskog med er med på en resa till populärmusikens gyllene era. Med tio musiker på scen tar kvällen sitt avstamp i The Ed Sullivan Show den 9 februari 1964, då The Beatles uppträdde inför amerikansk publik för första gången och därefter följer en underhållande och fartfylld analys av hur den brittiska rockvågen sköljde in över Amerika, blandade upp allt som tidigare varit och lade grunden till pop- och rockmusiken som vi känner den idag.

 

Med hits av bland andra The Beatles, The Beach Boys, The Supremes, Bob Dylan, The Rolling Stones och Aretha Franklin ger föreställningen liv åt åren och låtarna som kom att definiera en hel generation. Välkommen på en kväll du sent ska glömma med musiken som du aldrig har glömt!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla