bookmark 1 show style1 City date_range 8 March 2024

QUEENS

QUEENS 

 

EN STORSLAGEN SHOW MED DE STÖRSTA HITSEN AV QUEEN!

 

Vilken succé det blev! Vårens turné med Queens hyllades av publiken och fick högsta betyg av media.

 

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva blir det nu en fortsättning för Queens att hylla den legendariska gruppen.

 

Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda. 

 

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor. 

 

I den 100 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång. 

 

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt! 

Detta är nästa nivå, detta är QUEENS! 

 

Medverkande 

Nina Söderquist 

Anna Sahlene 

Anna-Mia Bonde 

Karin Funk 

Kapellmästare Martin Olsson med liveband 

 

Nina Söderquist

Slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.

 

 

Anna Sahlene

Många år efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

 

Anna-Mia Bonde

Kreativ producent för Queens

Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV. 

Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och varit tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ”The Nightflight Orchestra”.  

 

Karin Funk

Utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och The Phantom of the opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen! 

 

 

Recensioner

 

” Det är en fröjd att lyssna på!”

5/5 På Scen

 

” Drottningarna gör en lysande och genialisk till Queens låtskatt”

Bohuslänningen

 

” Det är magiskt… får håren på armarna att resa sig och när sista tonen ebbat ut jublar publiken”

4/5 Du i Fokus

 

” Det är verkligen ett otroligt drag i salongen”

Eskilstuna Kuriren

 

Producent: MT Live AB & Gala Entertainment

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla