bookmark 1 show style1 City date_range 9 December 2023

A Country Rockin´ Christmas - Martin Riverfield and the wheels of fortune

Sätt dig i stämning för en minnesvärd julshow! Efter förra årets julbords succé på Dössberget är Martin Riverfield and the wheels of fortune tillbaka för att ge dig ännu en oförglömlig upplevelse denna jul!

Julen är till för att sprida kärlek, glädje och gemenskap och inget kan förmedla den sanna känslan av jul bättre än härlig countrymusik. Martin Riverfield and the wheels of fortune är ett av Sveriges bästa countryband, som kommer ta med dig på en musikalisk resa genom julens magi och värme.

Varför du inte vill missa årets Julshow Magisk Julstämning: våra Countrystjärnor kommer föra dig till en julvärld full av ljus glädje och hopp. Du kommer känna värmen sprida sig genom ditt hjärta med med varje ackord & varje sång! Deras unika låtar blandat med några tolkade jullåtar kommer få dig vilja sjunga med & dansa hela natten!


Gemenskap & glädje: Vårt Julbord med Julshow är en möjlighet att samlas med nära och kära, skapa minnen och dela glädjen över säsongen. Låt oss fira julen tillsammans i sann country-anda!


Biljetter: Biljetterna är eftertraktade, så se till att boka din plats i tid,  för att säkra din plats till årets mest omtalade Julshow! 

 

Förra årets julshow var en sensation, och vi garanterar att årets evenemang kommer överträffa dina förväntningar. Martin Riverfield and the wheels of fortune har förberett en gedigen förställning som kommer sprida julglädje till oss alla!

Så ta på dig cowboybootsen och ditt bästa jul-leende och kom och förenas i musiken, glädjen och kärleken till julen. Vi ses på Julshowen med Martin Riverfield and the wheels of fortune!

Låt oss tillsammans göra denna jul till den bästa någonsin med Sveriges bästa countryband!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla