bookmark 2 shows style1 City date_range 15 December 2023 - 16 December 2023

Henrik Nyblom testar skämt på E3-baren

Henrik ger sig i höst ut på en snurrig resa i jakt på de nya skämten!
Det senaste året har Henrik synts i ”Bäst i test”, genomfört den en miljon gig långa turnén ”Puss & Kram” tillsammans med Magnus Betnér, åkt på sommarturné samt hörts varje vecka i den egna podden ”Puss & Kram”. Ja, han har köpt och renoverat ett hus också. I höst är det dags att varva ned och det gör Henrik genom att varva upp och detta gör han på det sätt han älskar mest: att vara kreativ.

 

Henrik Nyblom testar nya skämt är en lek där publiken är bollplanket, det är här nytt material kommer födas, ammas och uppfostras eller skjutas ihjäl med revolver, grävas ned bakom teatern och aldrig nämnas mer.
En unik chans för publik att vara med i födelseprocessen för Henriks kommande föreställning. På premiären kan du viska till din bänkgranne att ”Det där skämtet, det buade jag ut i Burträsk”.

 

Nu på en pizzeria nära dig - don’t miss!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla