bookmark 1 show style1 City date_range 15 December 2023

Julshow med Skepp O´hoy

Sjösätt erat julbord med en piratfest som kommer att bli den största snackisen! Vår oemotståndliga partygrupp, Skepp O´hoy, har kastat loss och är redo att erövra er nästa fest. Klädda i fullständiga piratdräkter och med en skattkista av oförglömliga låtar, kommer Skepp O´hoy att sätta din fest i brand!

🏴‍☠️ Med Skepp O´hoy ombord får du inte bara en musikupplevelse, du får en resa till det ökända piratlivet. Vår sammansvetsade besättning tar dig med på en musikalisk resa genom tid och rum med hits som du älskar och kan sjunga med i. Från klassiska rockhymner till moderna popfavoriter, de spelar allt med en unik pirattwist.

 

🏴‍☠️ Sätt segel mot en fest som ingen kommer att vilja missa. Boka era biljetter idag nu och låt oss hjälpa dig att skapa en fest som kommer att bli legendarisk. Vår kalender fylls snabbt, så se till att du kontaktar oss i tid för att säkra er plats.

Kontakta oss idag och förvandla din fest till ett piratäventyr som kommer att gå till historien! 🏴‍☠️🎶🎉

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla