bookmark 1 show style1 City date_range 21 November 2023

Lisa Björänge

 

Nu släpper Lisa Björänge sin femte skiva! Till inspelningen har hon samlat några av sina favoritmusiker – Fabian Kallerdahl, Pär-Ola Landin och Jon Fält, Lisas medmusiker sedan över tio år, och nytillskotten Fredrik Ljungkvist, Karin Hammar och Tobias Wiklund. Tillsammans har de skapat skivan Meet Up, den första av Lisas skivor som endast innehåller jazzstandards. Dessa har stöpts om och fått nytt liv i form av nya arrangemang framförda av denna spännande konstellation. Det här tänker de fira med en releasekonsert på Fasching den 21 november.

Lisa Björänge - sång

Fredrik Ljungkvist - sax Karin Hammar - trombon Fabian Kallerdahl - piano Pär-Ola Landin - bas Jon Fält - trummor

------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00


Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla