bookmark 1 show style1 City date_range 21 October 2023

Ken Akter - sån jävla otur!

En komedi som får oss att skratta även åt sådant som kan verka mörkt och hopplöst. Ken framstår närmast som ett truligt barn i en vuxen mans kropp och ett återkommande tema i Kens värld är alla män som råkar ut för otur. De som snubblar in i lägenhetsbordeller, blir kladdiga när dom dricker, har hål i sina själar eller ställs öga mot öga mot rasande feministiska drev.

 

Förutom Ken Akter så finns även Kens svåger Conny med på scenen. Han har kommit dit i tron att regissera och har inte en aning om att det finns publik i lokalen. Och särskilt mycket regi blir det inte, Ken kör sitt race och Conny blir mer av en springsjas.

 

Ken Akter började som en rollfigur på Instagram och Facebook 2018. Idag har @kenakter över 37 000 Instaföljare och 3 000 Facebookföljare runt om i landet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla