bookmark 1 show style1 City date_range 27 October 2023

90-talsfesten 2023 | Fredagen 27 oktober

Succén kommer tillbaka!

Fredagen 27 oktober är det äntligen dags för 90-talsfest igen!

För alla er som inte hann köpa biljetter sist - kom ihåg att vara ute i god tid! 

 

E-type


E-Type är känd för sina energiska och minnesvärda scenframträdanden. Hans livekonserter är fyllda med kraft och entusiasm, och han har en förmåga att få publiken att dansa och sjunga med i hans låtar. Hans närvaro på scenen är en av anledningarna till hans långvariga popularitet. E-Types musikstil är mest känd för att vara en blandning av Eurodance och Pop, ofta med kraftfulla melodier och engagerande texter. Hans andra hitlåtar inkluderar "This Is the Way," "Angels Crying," "Life," och "Here I Go Again." Dessa låtar har alla blivit klassiker och har fortsatt att spelas på klubbar och radiostationer runt om i världen.

La Cream

La Creams genombrott kom med singeln "Château d'Amour" år 1998. Låten blev en stor hit i Sverige och nådde även internationell framgång. Den catchy melodin och Jessica Wahlgrens distinkta sångröst gjorde gruppen till en favorit inom eurodance-genren.La Creams musik har en nostalgisk klang för många som växte upp under 1990-talet. Gruppen bidrog till att definiera den svenska eurodance-scenen och lämnade ett bestående intryck på popmusiken i landet.


Look Twice 


Look Twice nådde framgång under mitten av 1990-talet med deras hitlåt "Move That Body." Låten släpptes 1993 och blev snabbt en internationell framgång, särskilt inom eurodance-scenen. "Move That Body" kännetecknades av en uppiggande melodi och en infektiös refräng som gjorde den populär på dansgolv runt om i världen. Look Twice är ett exempel på den svenska eurodance-scenens storhetstid under 1990-talet. Gruppen bidrog till att sätta Sverige på kartan inom denna populära musikstil och lämnade en bestående inverkan på den svenska musikscenen.

 

PROGRAM:
 

19.00: Dörrarna öppnas (Förfest, mingel, mat, dryck, dj)
21.00: Showstart 
00.00: Efterfest med DJ DEE 
02.00: Området stänger

På området finns foodtrucks, restaurang, och försäljning.

 


Information:
• Åldersgräns: 25+ (Obl. legkontroll)
• Alla biljetter avser ståplats 

• Biljetter | 349 SEK (Köp på Nortic)

Välkomna! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla