bookmark 1 show style1 City date_range 7 October 2023

Theoz & Dolly Style

Välkommen till konsert i Lokverkstan!

På allmän begäran! Vårens succékonsert med Theoz & Dolly Style kommer tillbaka! 
- Efter två utsålda konserter tidigt i våras är vi nu väldigt glada att välkomna samma koncept en gång till!

För alla er som inte hann köpa biljetter sist - kom ihåg att vara ute i god tid! 


Lördagen 7 Oktober öppnar vi upp dörrarna till en konsert för alla åldrar - en riktigt familjefest!


Ingen av ovan behöver någon längre förklaring och tillsammans utgör dom ingredienserna i en helt fenomenal barn- och familjefest! Här kommer information om konserten.

Theoz
Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz Sveriges unga stjärnskott. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Samma år blev Theoz nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

 

Genom melodifestivalen har Theoz blivit ett välkänt namn hemma hos hela svenska folket. Första året gick han hela vägen till final med låten ”Som du vill”, som idag har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succén fortsatte 2023 med låten ”Mer av dig”, finalplats även här innebar att han är en av de yngsta som tävlat i finalen två gånger.

 

Theoz har släppt ett flertal singlar och EP:s som har lyssnats på över tiotals miljoner gånger. Första EP:n “Min Theori” kom efterlängtat 2019, och följdes upp med ”Paradis” år 2022 och sommaren 2023 ” Någon annan”.

 

Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné och i år har Theoz varit ute på en egen turné bland festivaler, stadsfestivaler och parker. Nu läggs den 7 Oktober till i turnén då Theoz kommer tillbaka till Lokverkstan i Motala!

Dolly Style 

Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier.

Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.
 

PROGRAM:

16.00: Dörrarna öppnas
18.00: Live på scen: Dolly Style 
19.00: Live på scen: Theoz

På området finns foodtrucks, restaurang, och försäljning.

 

Efter spelning finns artisterna på plats merchförsäljning och signering/fotografering.


Information:
• Åldersgräns: 3 år Vi följer FHM's riktlinjer kring ljud- och bullernivåer.
• Samma biljettpris för barn & vuxna
• Enklare försäljning av mat, dryck & snacks finns på plats. Ingen egen förtäring för medtas.
• Alla biljetter avser ståplats (Vi har begränsat maxantalet på konserten) 

• Biljetter | 329 SEK (Köp på Nortic)

Välkomna! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla